Кристъл Палас и Арсенал играят при резултат 0:1. Мартин Йодегор откри

...
Кристъл Палас и Арсенал играят при резултат 0:1. Мартин Йодегор откри
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кристъл Палас - Арсенал 0:1, топчиите откриха резултата от дузпа

Кристъл Палас и Арсенал играят при резултат 0:1 . Мартин Йодегор откри резултата след тъкмо изпълнен углавен удар.

Срещата се излъчва НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2 ., а на Gong.bg следим всичко забавно в действително време.

Първите 10 минути започнаха с осезаемо предимство във връзка с владението на топката за Арсенал. С течение на времето домакините съумяха да пренесат игровите дейности към средата на терена. На няколко пъти бързите Аю, Езе и Шлуп успяваха да си освободят малко повече пространство по фланговете, само че до рискови обстановки не се стигна.

Бързото преливане в офанзива на домакините затрудняваше халфовата линия на Арсенал. След четвърт час игра първо се получи безредие в наказателното поле на Рамсдейл. Защитата се оправи, само че Еберечи Езе опита удар от отдалеченост, който попадна право в ръцете на вратаря.

След половин час игра футболистите на Артета най-сетне изненадаха зашитата на Палас. След неточност в изнасянето на топката, тя стигна до Нкетиа, който с тяло се освободи от защитник. Нападателят се оказа очи в очи с Джонстън и изигра обстановката добре, само че гредата го лиши от попадение.

До края на полувремето нямаше съществени рискове с изключение на един отдалечен удар на Мартин Йодегор. Любопитна беше обстановката с Деклан Райс, когато полузащитникът имаше проблем с лещите на очите си.

Само 5 минути след началото на втората част Арсенал завоюва правото да извърши дузпа. След заучена ситуация Нкетиа беше добре изведен. Той чукна топката пред Джонстън, който го събори в наказателното поле. Йодегор се нагърби и невъзмутимо прати топката в мрежата.

LIVE Кристъл Палас - Арсенал 0:1

0:1 Мартин Йодегор 54'

Стартови сформира:

Кристъл Палас: Джонстън, Уорд (K), Андерсен, Гуехи, Митчел, Лерма, Докуре, Аю, Езе, Шлуп, Едуард

Старши треньор: Рой Ходжсън

Monday night XI ✅
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР